Vuoropäiväpaasto, viikko 2, osa 2

Toiselle viikolle vuoropäiväpaaston aloittamisen jälkeen osui pääsiäinen. Söimme kotona pääsiäisaterian sunnuntaina, joka olisi ollut paastopäivä. Pääsiäisen aikana pidin tämän takia kaksi peräkkäistä normaalipäivää, niitä ennen ja niiden jälkeen paastopäivän. Päätin, ettei kahden peräkkäisen normalisyömisen päivän pitäminen tule tavaksi, mutten myöskään aio olla jatkossakaan täysin ehdoton päivien vuorottelusta. Mielenterveys voi paremmin, kun ei pingota liikaa 🙂

Huomasin tietysti myös, kuinka paljon kevyempi olo on, kun joka toinen päivä oikeasti on paastopäivä. Huomasin selvän eron toisena peräkkäisenä normaalipäivänä, olo oli raskas (vaikka söinkin pääsiäisaterialla erittäin kohtuullisesti).

Toisen viikon aikana euforinen olo on tasoittunut edelleen. Olo on kevyt sekä paastopäivinä että normaalisyömisen päivinä. Päänsärky ei vaivannut kuin yhtenä päivänä (josta kirjoitin aiemmin).

Olen huomannut, että syön normaalipäivinä suunnilleen saman verran kuin aiemmin joka päivä. Paastopäivät saavat aikaan sen, etten pysty syömään enempää voimatta pahoin. Tärkeä huomio on myös se, että paastopäivinä minun on huolehdittava suolansaannista. Hikoilen paljon, joten tarvitsen myös keskimääräistä enemmän suolaa. Lisään kolmannella viikolla lounaaseen suolaa, katsotaan parantuuko tasapaino.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s